Пн - Пт: 9:00 - 17:30
Сб - Нд: вихідні дні
info@cedra.com.ua

Вишивка логотипа

Підкреслити імідж компанії зовсім нескладно. Для цього існує маса способів. І одним з них є така популярна послуга, як нанесення логотипу на рушники на замовлення. Звичайні лазневі приналежності перетворюються в стильні аксесуари, привертають увагу, демонструє особливе ставлення до клієнтів. Такі вироби - відмінний рекламний хід і чудові сувеніри співробітникам компанії.

Вишивка логотипу наноситься на рушник за допомогою комп'ютерної та машинної технології спеціальними нитками. Спеціалізована компанія Cedra виконає будь-яке замовлення. Для цього достатньо вибрати рушники для нанесення зображення, надати логотип і вказати необхідну кількість виробів, які будуть прикрашатися.

Способи брендування рушників

  1. Нанесення різних рівнів - зображення наносяться за допомогою чергувань низьких і високих петель. Така техніка дозволяє вишивати логотипи, як на окремих ділянках виробів, так і по всій їх площі. Плюс - можливість зробити вдавлені або опуклі малюнки.
  2. Нанесення логотипу на рушник строкатим методом. Перевага технології - можливість використовувати нитки різної кольорової гами.
  3. Комбінований спосіб - включає одночасно написи на бордюрі зі способом нанесення петель різного рівня.

Замовити рушник з логотипом варто з багатьох причин

  1. На махрові рушники машинною вишивкою наносяться якісні малюнки, зображення, незалежно від складності.
  2. Високоміцні нитки вишивок не піддаються зношуванню та вигорянню.
  3. Нанесені на продукцію логотипи не злиняють, навіть якщо прання виконується при високій температурі.
  4. Зображення наносяться на якісні махрові рушники від надійних виробників. Лазневі приналежності мають м'який ніжний ворс, відмінно вбирають вологу, гіпоалергенні.
  5. Комп'ютерна вишивка з логотипом компанії демонструє високий статус організації, її процвітання.
  6. Висока зносостійкість.
  7. Наносити логотипи можна на будь-якому тлі, як різнобарвною пряжею, так і сріблястими або золотистими нитками.
  8. Завдяки спеціальній технології нанесення вишивки, махрові рушники з логотипом виглядають акуратно, презентабельно та естетично.
  9. Звичайні речі легко перетворюються в оригінальні, ексклюзивні, неповторні.

Виготовлення рушників з логотипом останнім часом користується все більшою популярністю. Послуга затребувана серед провідних компаній, ресторанів, готельних комплексів, тренажерних залів, салонів краси, велнес-клубів. Такі вироби - найкращий подарунок співробітникам на корпоратив, а також рекламний хід, що відкриває нові можливості та привертає в бізнес клієнтів.

Ви можете замовити виготовлення рушників з логотипом за вказаними телефонами або заповнивши форму-заявку. Вартість залежить від кількості рушників, розміру, ниток для вишивання і кількості нанесених стібків при вишивці. При замовленні оптом - знижки! Виконання замовлення і доставка в найкоротші терміни, по Україні - до Києва та інших населених пунктів.

Вишивка логотипа/емблеми – від 30 одиниць.

Для прорахунку вартості вишивки необхідно відправити векторне зображення логотипа/емблеми на електронну пошту – info@cedra.com.ua.